خود سازی در زمان غیبت
خطا کردیم ما ، در بندگی ها
چه باید کرد با شرمندگی ها
بدون تو گذشت این زندگانی
چه خیری بود در این زندگانی ها

موسی بن سیار می گوید :" همراه با امام رضا (ع) به دروازه شهر طوس رسیدیم . صدای گریه ای شنیدم و در جستجوی آن بر آمدم . در آنجا جنازه ای بود . ناگهان امام رضا (ع) با شتاب ، از اسب پیاده شد ، به سوی جنازه رفت ، و آن را بر دوش گرفت . در آن حال به سوی ما آمد و فرمود : "ای موسی بن سیار! هر کس جنازه یکی از دوستان ما را تشییع کند ، از گناهان خود بیرون می رود ، همچون روزی که از مادر زاده شود ، در حالی که هیچ گناهی بر او نیست ."

مردم جنازه را کنار قبر بر زمین نهادند. مولایم مردم را کنار زد ، پیش جنازه نشست، دست بر سینه او نهاد، و فرمود: "ای فلان بن فلان! مژده باد تو را به بهشت، که از این ساعت بر تو ترسی نیست."

از امام(ع) پرسیدم:"فدایت گردم، آیا این مردم را می شناسی ؟ چون اینجا سرزمینی است که تا کنون بر آن قدم ننهاده بودید !" حضرت فرمود:

"ای موسی بن سیار! مگر نمی دانی که اعمال شیعیان مان ، هر صبح و شام بر ما امامان عرضه می شود . پس برای هر کوتاهی که در اعمال آنهاست ، از خداوند متعال ، گذشت از آن می خواهیم . و برای هر کار خوب و پیشرفت در برنامه های دینی ، پاداش برای صاحبش می طلبیم."(1)

اکنون جا دارد که ما ، در زمان خود ، به این سخن نورانی حضرت امام رضا (ع) بیندیشیم. از کارهای شبانه روزی خود پروا کنیم .                

از یاد نبریم کا امام عصر – عجل الله تعالی فرجه- ، فرزند برومند و وارث بحقّ مقامات و شئون حضرت رضا – علیه السلام – است . و همانند ایشان ، از تمام کردارهای ما آگاه است .از یاد نبریم که حضرت بقیه الله ارواحنافداه ، در ضمن پیامی ارزشمند برای جامعه شیعه ، می فرماید:" ما بر اخبار و احوال شما آگاهیم . و هیچ چیز از اوضاع شما ، بر ما پوشیده و مخفی نیست ."(2)

به راستی ، اگر خود را در محضر مولایمان بدانیم و وقوف و نظارتش بر تک تک اعمالمان را ببینیم ، همین گونه رفتار می کنیم که تا کنون بوده است ؟ پس بکوشیم که رفتار های فردی و اجتماعی خود را ، بدان گونه قرار دهیم که خود آن حضرت در دعای ارزشمندی به ما تعلیم فرمود :
" اللهُمَ ارزُقنا توفیقَ الطّاعه و بُعدَ اَلمَعصِیه وَ..."(3)

"خدایا روزی فرما به ما توفیق طاعت و دوری از معصیت و ..."

بدان امید که در تمام مراحل زندگانی ، این دعای شریف را سرمشق خود قرار دهیم ، و با عمل به آن ، همواره مولایمان را شاد و مسرور سازیم . ان شاء الله.




منابع:
1 – مکیال المکارم ، ج1، ص121
2 – فَاِنّا نُحیطُ علماً بانبائکُم ، وَلایعزُبُ عنّا شی ءٌ مِن اَخبارِکُم . کلمه الامام المهدی – علیه السلام – ص 190 و 191 .
3 – مفاتیح الجنان ، دعای امام زمان – علیه السلام - .



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : 13 شهريور 1393برچسب:, | 21:6 | نویسنده : عرفان |